Profil
AJC Websolutions blev startet i 2010 af Andreas Juul Christensen, en idag 31-årig mand, der har over 18 års selvlært erfaring i web-branchen.
Hjemmesider
Jeg begyndte som 11-årig at færdes på internettet, med et modem der støjede mere end allerhøjst nødvendigt, en mor der med jævne mellemrum måtte bede mig om at hoppe af nettet, fordi hun skulle ringe, samt en far, der følte det nødvendigt at holde skarpt øje med mit forbrug (ikke helt uden grund), fordi færden på internettet kostede forskrækkeligt meget for en, der er født i år 2000. Jeg var meget fascineret af at besøge hjemmesider, hvor man kunne gøre alt muligt smart. Efter få år, da hjemmesider var begyndt at blive endnu mere interaktive, fattede jeg selv en interesse i at lave hjemmesider, så som 13-årig fik jeg skabt min første Ringenes Herre-fanside hos en gratis-udbyder. Køn var den ikke, men det var starten på et mangeårigt eventyr.

Nu, så mange år efter, er jeg kommet et langt stykke vej, og jeg har trodset mange udfordringer for hele tiden at udvikle mine evner, så jeg kan lave hjemmesider, der både er pæne at se på, og interaktive at benytte. Det er disse evner, jeg gerne vil tilbyde dig som kunde, så du kan få repræsenteret dit firma på nettet på en ordentlig måde.
Webhosting
I rigtig mange år har jeg brugt diverse webhosting udbydere, og jeg har stort set altid været heldig med mine valg, da der nærmest aldrig har været problemer med det. Min nysgerrighed har dog i tidens løb budt mig at lære mere om webhosting, og jeg har gradvist opgraderet mine hosting-løsninger til mere og mere selvstændige løsninger, hvor jeg selv har haft kontrollen, og jeg selv har stået for opsætningen. De erfaringer, jeg har gjort mig, har gjort at jeg i dag er i stand til at drive mine servere 100% selvstændigt.
Målsætning
Ideen bag AJC Websolutions er at tilbyde en tilstedeværelse på internettet for både nystartede eller etablerede, små eller mellemstore virksomheder, der ønsker at blive mere synlige online. Desværre er det ofte en dyr affære, hvis man skal hyre et firma til det, så vores ønske er at gøre det til en pris, der er til at betale, selv for nystartede firmaer, der ikke har et stort budget.
Desuden ønsker vi at levere hurtig hjælp, der er pålidelig, servicemindet og fokuseret på kundens - dine - behov, uanset hvad det drejer sig om.
En sidste ting, jeg føler, at jeg gerne vil nævne her, er: Jeg driver ikke dette lille firma for at tjene en masse penge - jeg gør det, fordi jeg elsker at arbejde med hjemmesider og internettet, og at kunne bruge mine evner til at hjælpe dig som kunde, er den største gevinst.